2011. május 2., hétfő

Ajka - Május 5.

A májusi nagy dömping első koncertje egy hétköznap esti koncerttel indul, 5-én, csütörtökön.
… a gyors zenéket kedveled-e? Bizonyám, vagyunk ezzel jó páran. Így van ez az est mindhárom fellépőjével is. A fast-core műfajt mívelő MIND YOUR STEP tavaly március óta nem járt kis városkánkba. Azóta az Észak/Nyugat-Dunántúli skacok átestek egy tagcserén, megjelent 1-2 újabb anyaguk és a múlt héten értek haza egy kisebb Európa túráról.
… a francia St. Etienneből érkező KOENIGSTEIN YOUTH szintén a fast-core stílus mívelője. Bár sok kiadványuk nincsen, viszont a koncertezés terén eléggé aktívak. A kiadványaik közé tartozik egy osztott lemez a szintén francia, de Metz városából származó STRONG AS TEN-nel. Az egy kisbuszban utazó eme zenekar viszonylag idősebb banda, ők szintén gyors zenét mívelnek, azonban mindezt egy nyersebb, thrash-esebb oldalról megközelítve.
… egy szónak is száz a vége, hogy eme élménynek a részese lehessél, nem kel mást tenned, mit kikapcsolnod a számítógépedet/tv-det, fogni magadat és eljönni Ajkán, a Rakéta Presszóban. A dátum a fentebb említett 2011. május 5., csütörtök. A zenei stílusból adódóan a koncert este 8 magasságában kezdődik és 10 órára vége is lészen. A zenekarok benzin-támogatása mindösszesen 600 HUF.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése